Pytanie do Admina |
Jun 30 2008, 05:25 PM
|
|
Grupa: Members |
Mam pytanie do admina odnosnie "żelaznych listów" z MON. Czy mozna traktowac je powaznie.. czy dzieki nim mozna isc do wybranej j.w. jesli tak to czy moga lezec np. 3 lata w domu bo ktos studiuje i wykorzystac je po 3 latach
|
|
|
Jul 2 2008, 08:08 AM
|
|
Grupa: Root Admin |
Zmieniła się opcja a w Polsce jak to u nas; odszedł p.Szczygło a nastał p.Klich.... nie zawsze kontynuuje się linię poprzednika.
Niemniej jestem dobrej myśli zawsze jest to list podpisany przez ministra. |
|
|
Jul 8 2008, 01:32 PM
|
|
Nie wysyłajcie wciąż pytań w stylu : a jakie będą ćwiczenie na preselekcji, a czy na Selekcji będzie pływanie pontonami itp.
Nie wiem może będziemy pływać w basenikach ze szpitala czy budować tratwy z worków po nawozach... Zasady Selekcji są znane od 10 lat- nie ma planu dla startujących. |
|
|
Jul 24 2008, 12:06 PM
|
|
czy w przerwach 30s miedzy ćwiczeniami można sobie popijać wodę ?
|
|
|
Jul 24 2008, 04:50 PM
|
|
A co? Bedziesz wykonywał ćwiczenia z butelką w ręce? "gapie" stoją raczej z dala od toru przeszkód, wiec Ci nie podadzą. A sam sobie wody nie zostawisz na torze, bo jakby to wyglądało jakby ponad 400os. zostawiło swoje butelki?
Z tego wynika że raczej nie można sobie "popijać wody". Moim zdaniem to i tak nie jest to konieczne. Ale oczywiście mogę sie mylić |
|
|
Jul 24 2008, 07:54 PM
|
|
nie wiem hehe tak pomyślałem...;]
|
|
|
Jul 25 2008, 02:52 PM
|
|
Panowie,
być może to już starość i przestaję kontaktować ze światem. Wytłumaczcie mi jak to możliwe, że aktualnie trenując ćwiczenia z Preski (bo przecież ćwiczycie ?) doszliście do takiej wydolności, że macie i czas i chęć na picie między ćwiczeniami. Jestem pełen uznania. Ja, najdalej po trzecim ćwiczeniu, mam płuca w gardle i woda nie chce mi wlatywać do środka. Jesteście pewni, że to co trenujecie to ćwiczenia z Preski ? |
|
|
Jul 25 2008, 08:37 PM
|
|
Senior, po kilogramie zjedzonej kreatyny przed startem chłopaków strasznie suszy he he
|
|
|
Jul 26 2008, 08:54 AM
|
|
Hmmm zapewniam Cie kolego że nie faszeruje się KREATYNA bo to nie trójbój siłowy![zapewne większość tak zrobi hehe!! Ja osobiście pije sobie wodę między ćwiczeniami i nie widzę w tym nic złego, a to że się odechciewa czegokolwiek po tych ćwiczeniach to zgadzam się w 100% ;]
|
|
|
Jul 26 2008, 12:00 PM
|
|
ja biorę kreatynę... i kreatyna oprócz siły znacznie poprawia wydolność... ja z efektów jestem zadowolony kondycja poszła w górę,no i oczywiście siła też
|
|
|
Jul 26 2008, 04:32 PM
|
|
No jak widać innym to pomaga;] preselekcja wszystko zweryfikuje będą bardzo i mniej spuchnięci :roll:
|
|
|
Jul 26 2008, 04:36 PM
|
|
"Ja, najdalej po trzecim ćwiczeniu, mam płuca w gardle i woda nie chce mi wlatywać do środka"hmm czyż byś znał Senior nieodkryte karty ? :shock:
|
|
|
Jul 27 2008, 09:00 PM
|
|
Co ty Senior piszesz o tej wodzie?
Sam mi mówiłeś ,że po 3 ćwiczeniu woda sama wycieka ci z kolan, a po 5 ćwiczeniu krew gwałtownie daje ci z nosa... |
|
|
Jul 31 2008, 08:51 PM
|
|
Krew z nosa... Woda z kolan...
Dobrze, że na Presce noszę pampersa... |
|
|
Jul 31 2008, 09:20 PM
|
|
Wiez Senior fascynujący jest Twój przypadek. Tylko nie odpuszczaj w tym roku i sie trzymaj
za pampersa oczywiście Pozdrawiam Mały -------------------- Mercenaries never die, they just go to hell to regroup.
|
|
|
Sep 24 2008, 06:06 PM
|
|
Za ukończenie SELEKCJI jesli sie nie myle dostaje sie białą koszulke "S", niesmiertelnik i ryngraf. Czy mozna by było od przyszłego roku dodać jeszcze jeden przedmiot. Mam na myśli taką naszywkę jaką noszą amerykańscy rangersi, tylko że z napisem "selekcja". ???Ukończenie selekcji dla wielu jest jak ukończenie kursuRANGERS dla żołnierzy. Pozatym druga sprawa to lekkie zwiększenie poziomu trudności, żeby Selekcje konczyło nie więcej jak 10 osób. Nie chodzi mi o to by kogokolwiek zajeździć, ale wyższy poziom poprawiłby prestiż.
-------------------- Numer 15/2008
|
|
|
Sep 26 2008, 06:13 PM
|
|
(swat_zaloba) Za ukończenie SELEKCJI jesli sie nie myle dostaje sie białą koszulke "S", niesmiertelnik i ryngraf. Czy mozna by było od przyszłego roku dodać jeszcze jeden przedmiot. Mam na myśli taką naszywkę jaką noszą amerykańscy rangersi, tylko że z napisem "selekcja". ???Ukończenie selekcji dla wielu jest jak ukończenie kursuRANGERS dla żołnierzy. Pozatym druga sprawa to lekkie zwiększenie poziomu trudności, żeby Selekcje konczyło nie więcej jak 10 osób. Nie chodzi mi o to by kogokolwiek zajeździć, ale wyższy poziom poprawiłby prestiż.
Kolega chyba ukonczyl skoro chce utrudniac innym :?: spokojestes |
|
|
Sep 26 2008, 08:25 PM
|
|
Mnie sie zawsze wydawało że prawdziwym osiągnieciem jext przejście jej ponownie... Nie wiem czy sam bym sie na to odważył teraz. Nie utrudniaj bo niedługo stanie sie nie do przejścia
Mały -------------------- Mercenaries never die, they just go to hell to regroup.
|
|
|
Sep 26 2008, 09:03 PM
|
|
No niestety nie ukończyłem, brakło mi jakieś 8h do końca, gdybym nie odpadł to byłbym tym dwudziestym. Ale ogólnie jestem zadowolony bo fajne przeżycia i fajni ludzie.
... narazie jade za rok znowu tylko najpierw musze uporać się z postępowaniem za tegoroczne 6dni samowolki, które wziąłem na Selke. Moje trzecie w ciągu roku. A już zapowiada się następne. -------------------- Numer 15/2008
|
|
|
Oct 2 2008, 07:07 AM
|
|
Wydaje mi się ,że skala trudności wzrasta i nie ma sensu dodatkowo dokręcać. Widać ,ze na starcie staje coraz lepiej przygotowana grupa ludzi / i mniejsza/ i lepiej wyposażona .
|
|
|