Jakie polecasz książki |
Jan 31 2006, 11:01 AM
|
|
Guests |
Na forum padło kilka tytułow dobrych książek. Jedną z nich własnie kończę. Czy możecie wpisywać godne polecenia tytuły dotyczące biegania, pływania, triatlonu, wojskowości, szpiegostwa itd.
Wiem, że jest mnóswo stronn www o podobnej tematce ale może ktoś przeczytał cos ciekawego i ogólnodostępnego na rynku cywilnym. Pytanie do seniora. Mówiłeś w TV, że naukowo podszedłes do "rzeczy", zacząłes ostro trenować od strycznia. Co powiedział lub jak rozpisał Tobie trningi znajomy-naukowiec z AWFu? |
|
|
May 4 2006, 02:04 PM
|
|
Guests |
Czy ktos, moze mi pomoc znalezc ten link o ktorym mowa ponizej, czy on jeszcze dziala?
zdrowia Rafał Górski gorski@obywatel.org.pl Jesli chcecie poprawic swoje rezultay do selekcji to zerknijcie na ponizszy link. Jest to calkiem dobrze rozpisany trenig (przetlumaczony). Znajdziecie tu niemal wszystko. Zreszta zainteresowani selekcja powinni przeczytac forum SELEKCJA ZOLNIERZA.....na SFD. Wypowiadaja sie tam kompetentne osoby, ktore ukonczyly ta gre. Jest tam wiecej wiadomosci o sprzecie i sposobach trenigu. http://www.sfd.pl/temat76894_strona142/ Mysle, ze osoba ktora go umiescila nie bedzie mial mi tego za zle. |
|
|