Trening na selekcje., Trening na selekcje. |
Oct 7 2009, 08:12 PM
|
|
Grupa: Members |
Jak trenować na selekcje? Jak trenowali Ci co przeszli selekcje? Co stosujecie jakie metody treningów z jakim obciążeniem ?
|
|
|
Apr 29 2013, 12:02 PM
|
|
Grupa: Members |
Teraz mogę na doświadczeniu sie oprzeć. Jeżeli macie czas przebiegnijcie jakikolwiek maraton no a raczej pokonajcie go w mniej niz 6 godzin bo przejść bez limitu to naprawdę nie problem.
Byłem całkowicie nieprzygotowany i przytłoczony codziennymi obowiązkami. Trenowałem wszystko oprócz biegania długodystansowego. Jak cos to było góra 3 km i tyle. Wczoraj dowiedziałem sie sam na sobie ze człowiek bez treningu może to samo co ten wytrenowany tylko płaci za to zakwasami(oj mocnymi zakwasami),i gorszym czasem na mecie. Jeżeli czyta to dr.Mirosław Kost którego spotkaliśmy przed trybuną północna to mogę sie pochwalić ze ja i kolega pokonaliśmy 42.195m. Kolega(ten wyższy w koszulce pamiątkowej) trenował do 20 km i miał 4:11 ja bez treningu miałem 5:16 ( i bez zatarć, ścian, ahillesów i innych "zmor"). Jak tylko zakwasy puszczą lecę na trening i widzimy się na Kaprze Panie Mirku:) Tak swoja drogą co sadzicie o wszystkich tych produktach wyspecjalizowanych da wszelkiej maści sportów? Ok rozumiem dac na dobra koszulkę ileś tam i aby nie latała na boki i nie ciążyła ale jak widziałem facetów w podkolanówkach hmm... no trochę śmiesznie wyglądało a czy cos daje? Dochodzę do wniosku ze Placebo jest już nawet w skarpetkach dla biegaczy. Na expo były buty większość za co najmniej 500 zł. No i co mi po tych butach jak ja mam buty adidas za 200zł z neoprenem na tyle (tam gdzie ahilles) i nic sie nie przeciera ani nie boli bo tył "pracuje". Czasem ludzie przesadzają, a na finiszu jak ostatnie 500m dałem sprintem to wyprzedziłem ok 20 osób z czego większość ubranych od góry do dołu za jakieś 1000 zł |
|
|