Troszke o dobrym sprzecie |
Mar 3 2007, 12:02 PM
|
|
Grupa: Members |
Założyłem ten temat, bo potrzebuje pomocy w wyborze dobrej latarki czołowej. Czy mógłby się ktoś podzielić swoimi doświadczeniami w tej materii, bo ja nie mam zielonego pojecia/chcę przeznaczyć na zakup około 150 200 zł/
ps: chciałbym żeby ten temat nie tylko dotyczył mojej latarki, ale również innego sprzętu wykorzystywanego w turystyce, surwiwalu, militarystyce. Tu będziemy się mogli podzielić opiniami bądź doradzić innym. tak, więc czekam na odpowiedzi może macie swoje typy |
|
|
Apr 5 2013, 10:40 AM
|
|
Grupa: Members |
Zastanawia mnie jedynie czy Pan Ryszard trafił do dobrego pracodawcy. Nawet bezdomny (ogolony i umyty, bez konfliktu z prawem) może pracować w ochronie. Mam jedynie nadzieje że sam fakt przejścia Selekcji dał do zrozumienia szefowi ochrony ze taki człowiek potrzebuje tylko pomocy aby wstać na nogi np: zagwarantować prace na "cieciówce" podczas pracy iść na bezpłatna zaoczna szkolę o profilu ochrony, zrobić technika i licencje i działać dalej gdzie doświadczenia ze selekcji będą już przydatne. Mając 2 lata doświadczenia i licencje jst już atrakcyjnym pracownikiem.
Po prostu jeżeli ten pracodawca dał okazje do rozwinięcia skrzydeł to chwała mu, w innym wypadku Pan Ryszard pewnie już został postawiony pod ścianą i musiał sobie wyrobić grupę inwalidzka a to jest zmora ochrony gdzie powinna królować jakość a nie cena. |
|
|