Selekcja 2013 |
Dec 24 2012, 05:46 PM
|
|
Grupa: Members |
Mikołaju, przyniesiesz nam jakąś dobrą nowinę ?
Cyprian |
|
|
Mar 29 2013, 02:20 PM
|
|
Uwielbiam czytać takie teksty o kobietach na Selekcji Zróbmy osobną imprezę dla czterech kobiet, będzie super! Tylko my i trzydziestu instruktorów - bajka Najlepiej jeszcze, żebyśmy biegały w wyzywającym makijażu i spódniczkach z trawy, a konkurencje powinny być dostosowane do naszej natury np. zrób trzydaniowy obiad z tego co znajdziesz na poligonie, mycie garów w jeziorze na głębokości czterech metrów, zamiatanie lotniska na czas... itp. Na szczęście takie maile wypisują ciapciaki, które się nie dostały na poligon, bo w trakcie trwania imprezy ŻADEN z obecnych tam panów złego słowa na nas nie powiedział i nie był niezadowolony z naszej obecności. A co do przepychania nas przez konkurencje, to obrażacie wyłącznie prowadzących takim gadaniem, bo to oznacza, że instruktorzy są nieuczciwi. Zresztą w relacji z ostatniej Selekcji bardzo dobrze widać, że nikt nas tam nie pieści ja musiałam biegać z dwiema cegiełkami, bo odstawałam od reszty w marszu, ale za to w niektórych konkurencjach szło mi lepiej niż innym. Jestem też bardzo ciekawa co autor miał na myśli pisząc, że kobiety działają destruktywnie Wszystkich przeciników kobiet na Selekcji odsyłam do Zygiego albo Grzybka oni z chęcią was wysłuchają i powiedzą co o tym myślą
Serdecznie Pozdrawiam Ania. |
|
|
Mar 29 2013, 04:43 PM
|
|
"Mieszanie weteranów z tymi co przeszli nie wygląda fair." ?!
"podniesienie norm dla weteranów" ?! "Na szczęście takie maile wypisują ciapciaki" I wszystko jasne ... Co więcej przypominam, że weterani i tak już mają jeszcze gorzej, niż podniesienie normy, gdyż mają zamiast niej CAŁKOWITY ZAKAZ startu przez 2 lata (co jest już skrajną restrykcyjnością, którą nawet kiedyś na forum proponowałem w pewnym zakresie złagodzić). Toteż jakieś dziwne sugestie aby jeszcze podnieść im normy wydają sie śmieszne... Zwarzyć należy, że zwycięzca Selekcji nie jest jeden, lecz jest ich kilkunastu, więc nawet gdyby jakiś weteran zajął jedno miejsce, to i tak nie ma to żadnego wpływu na "nowicjusza" i znalezienie sie w finałowej ekipie zależy tylko i wyłącznie od niego. PS: Nie jestem finalistą (żeby nie było, że piszę tego posta pod siebie) Życzę wszystkim Szczęśliwych Świąt i owocnych treningów |
|
|