Selekcja 2013 |
Dec 24 2012, 05:46 PM
|
|
Grupa: Members |
Mikołaju, przyniesiesz nam jakąś dobrą nowinę ?
Cyprian |
|
|
Mar 21 2013, 10:02 PM
|
|
Grupa: Root Admin |
Książeczka wojskowa dotyczy tylko żołnierzy kontraktowych / zawodowych/ .
W kwestii 40 osób po preselekcji-to nam niesamowicie ułatwia, ten tłum ludzi na początku, tłok , bałagan... I tak po 35 kilometrach marszu 20 osób nadaje się tylko na rekonwalescencję, po pierwszej nocy 5 zastanawia się czy nie zgubiło już opasek.... Noc z deszczem i piorunami to następna 5 która najchętniej uciekłaby do cywilizacji... głośno artykułując tajemnicze słowo,, NADCHODZI HIPOTERMIA''... nie wiem skąd się to wzięło ale w zeszłym roku oglądałem to na żywo i sam zaczynam się bać. W kwestii pływania , pianek itp. Pianek nie będzie a w ramach zabezpieczenia pływalności / sprawdzaliśmy to na jednym z instruktorów/ uczestnicy zamiast sucharów dostaną przez dwie doby styropian.... to powinno skutecznie poprawić pływalność. Oczywiście żartuję i nie polecam tego robić / jeszcze ktoś weźmie to na serio.../ Jeszcze jedna sprawa: Włożyłem kij w mrowisko; zaczęły się pytania na temat spodni: MOŻECIE WZIĄŚĆ NA SELEKCJĘ NAWET 10 PAR SPODNI / LEGINSY, RYBACZKI , OD GARNITURU, NAWET BIAŁE KALESONY/ TO WSZYSTKO WASZA SPRAWA ALE TE JEDNE MAJĄ BYĆ . |
|
|