Trening na selekcje., Trening na selekcje. |
Oct 7 2009, 08:12 PM
|
|
Grupa: Members |
Jak trenować na selekcje? Jak trenowali Ci co przeszli selekcje? Co stosujecie jakie metody treningów z jakim obciążeniem ?
|
|
|
Feb 22 2013, 11:34 PM
|
|
Grupa: Members |
Ciekaw jestem odpowiedzi admina na te fakty... Szczerze to chciałbym tą konkurencje z zanurzaniem sie no ale własnie jest ale.... Major na pewno nie doprowadziłby do narażenia zdrowia i życia a skoro jego specjalnością jest nurkowanie to o wyrównaniu ciśnienia doskonale wie. Wiec teraz jak...Czy TVN dla większej dramaturgii zamiast 2,5 metra powiedzieli 5,5 metra? Można było poruszyć ten temat w dziale"Pytania do admina" ale no zobaczymy czekajmy cierpliwie na odp.
Co do treningów znalazłem "program 100 pompek" obecnie jestem ma 41-46(zaczynałem 2 tyg temu będąc na 26-30) i z dnia na dzień leci. Każdemu któremu pompki sprawiają trudność polecam. Zawsze wykonuje to na siłowni po treningu właściwym. Jako mała rozgrzewkę dla szarych komórek patrze na ciąg cyfr tworzących serie przez sekundę podczas biegu na rozgrzewkę i po treningu właściwym kumpel sprawdza czy zapamiętałem. Jak narazie nie jest trudno jednak nie chce aby ktoś to zrozumiał jako ze jestem nie wiadomo kto... Nie wywyższam sie bo sa lepsi i gorsi. Najważniejsze jest to żeby pracować nad sobą i walczyć. Serio na pompkach nawet da sie wyrobić charakter kiedy masz w serii minimum 35 ale musisz do maxa wiedząc ze jak sie postarasz to przejdziesz na kolejny etap. Ten program polecam każdemu i wszystkie inne ćwiczenia z serii (prawy górny róg). A tu ten program który tak sobie chwalę: http://www.100pompek.pl/ Znalazłem go własnie na tym forum:) Pozdrawiam Tomek |
|
|