Selekcja 2013 |
Dec 24 2012, 05:46 PM
|
|
Grupa: Members |
Mikołaju, przyniesiesz nam jakąś dobrą nowinę ?
Cyprian |
|
|
Dec 31 2012, 02:43 PM
|
|
Grupa: Root Admin |
Moja decyzja o zakończeniu organizowania Selekcji wynikała z wielu powodów które podałem wiele razy. Jednym z najistotniejszych był brak w moim odczucia sensu organizowania całej imprezy , która przez 15 lat jej trwania nie potrafiła na stałe wpleść się w ramy struktur pozyskiwania ludzi do elitarnych formacji.
To wszystko co udało się przez wiele lat przeforsować było pchaniem przysłowiowego kamienia Syzyfa... Dziś patrząc z perspektywy niektórzy absolwenci Selekcji znajdują się w strukturach wszystkich elitarnych jednostek w naszym kraju. Różne były ich koleje , ale liczy się to ,że są.... To chyba jakiś połowiczny sukces, drugim jest to iż impreza dorobiła się jakieś marki, jest rozpoznawalna i udało się nam ją przez te lata zachować na przyzwoitym poziomie nie obniżając lotów i nie zmieniając charakteru imprezy na komercyjną. Stworzyliśmy coś co jest miejscem dla tych wszystkich którzy chcą poznać swoje ego, zobaczyć siebie w ekstremalnym lustrze wyzwań. Otrzymałem dziesiątki emaili , SMS ,telefonów i odbyłem wiele rozmów z ludźmi którzy pytali -dlaczego? Czy po tylu latach należy zatrzymać powóz w biegu, a przecież nie zmienia się koni w biegu gdy dobrze ciągną.. Powiedziałem ,że gdy nabiorę przekonania iż Selekcja jest potrzebna nie tylko uczestnikom zastanowię się nad jej kontynuowaniem. Otrzymałem zapewnienia od wiarygodnych ludzi,że ta impreza jest potrzebna. Selekcja w 2013 roku odbędzie się w terminie 28 czerwca -3 lipca Pozdrawiam Arkadiusz KUPS |
|
|