Problemy naszego wojska |
May 2 2010, 09:07 AM
|
|
Grupa: Root Admin |
Otwieram ten temat za względu na sporą ilość pytań dotyczących naszego wojska.
Problemem numer jeden w wojsku jest ,,rozmycie'' kompetencji i rozrost biurokracji co pośrednio powoduje brak decyzyjności na poszczególnych stanowiskach. |
|
|
Aug 9 2010, 07:56 AM
|
|
Grupa: Members |
teraz na szczescie mają inny wzór moro, jak zobaczyc niektore zdjecia to ten wzór w naszych lasach to prawie jak kameleony.
broń mnie panie boże, nie obstaje za POLKO, nie przepadam wręcz za nim, ale nie podoba mi się jak GROM potraktował go i jednego z dowódców. ZGADZAM SIE ZE GROMEM POWINIEN DOWODZIC KTOS KTO ZNA JEGO MOZLIWOSCI OD SRODKA A NIE KTOŚ Z ZEWNATRZ ... sorry, ale list podpisany przez 400komandosów na mnie nie działa, gdyz moze znalazlo sie tam 100 komandosow nie w temacie, i kolejnych 100 ktorzy woleli sie nie odezwac, bo moze tez stracili by odznaki. ... a prawda jest taka,że będac np na imprezie gdzie 8 pije, 1 jest najtrzeźwiejszy i hamuje robienie wiochy i rozpierduchy w jakimś barze to przez kumpli to on zawsze bedzie najgorszy i zamulacz. Dlatego nie potępie ani POLKO ani PAWLUKA, bo nie wiem jak było naprawdę i u kogo leży racja. Ale jeśli to prawda że pocięto żonie PAWLUKA wszystkie opony w samochodzie to cokolwiek by ON nie zrobił to sprawa byłą miedzy nim a Gromowcami, a rodziny sie nie miesza- NIGDY!!!, za co uwazam tych komandosów którzy to zrobili za szczeniaków i osobiscie takich frajerów bym wyje.bał ze swojego zespołu, bez względu na inne predyspozycje -------------------- Numer 15/2008
|
|
|