Problemy naszego wojska |
May 2 2010, 09:07 AM
|
|
Grupa: Root Admin |
Otwieram ten temat za względu na sporą ilość pytań dotyczących naszego wojska.
Problemem numer jeden w wojsku jest ,,rozmycie'' kompetencji i rozrost biurokracji co pośrednio powoduje brak decyzyjności na poszczególnych stanowiskach. |
|
|
May 5 2010, 10:41 AM
|
|
Grupa: Members |
biurokracja zamyka drogę do wojska wielu ludziom którzy naprawdę chcieliby pełnić służbę, jak jeden z wielu nie odbyłem służby zasadniczej i to jest podstawowy problem dla drogich pań w WKU, a do szkół podoficerskich nie ma naboru a jak już będzie to coś mi się wydaję że trzeba by mieć poparcie żeby się dostać... szkoda gadać bo chyba wszyscy wiedzą jak jest
|
|
|
May 6 2010, 05:10 PM
|
|
Grupa: Members |
biurokracja zamyka drogę do wojska wielu ludziom którzy naprawdę chcieliby pełnić służbę, jak jeden z wielu nie odbyłem służby zasadniczej i to jest podstawowy problem dla drogich pań w WKU, a do szkół podoficerskich nie ma naboru a jak już będzie to coś mi się wydaję że trzeba by mieć poparcie żeby się dostać... szkoda gadać bo chyba wszyscy wiedzą jak jest Witam, sam jestem zainteresowany wstąpieniem w szeregi naszego wojska , czekam aż wprowadzą służbę przygotowawcza która ma podobno wejść w następnym roku ( miała być jeszcze w tym, taką inf. otrzymałem w WKU grudniu 2009). Aktualnie jest w planie zorganizowanie służby przygotowawczej ale dla osób chcących włączyć się w szeregi NSR, nie wiem czy to dobre rozwiązanie, lepiej chyba przeznaczyć pieniądze na zwiększenie ilości żołnierzy w woju, przynajmniej da to szanse na spełnienie swoich marzeń osobą które czują się na siłach wstąpić w szeregi. Co o tym myślicie?? |
|
|