Trening na selekcje., Trening na selekcje. |
Oct 7 2009, 08:12 PM
|
|
Grupa: Members |
Jak trenować na selekcje? Jak trenowali Ci co przeszli selekcje? Co stosujecie jakie metody treningów z jakim obciążeniem ?
|
|
|
Apr 15 2010, 05:50 PM
|
|
Grupa: Members |
Llorona na selekcji potrzebni są wojownicy.. prawdziwy wojownik mówi mało i siedzi spokojnie a Ty robisz wszystko żeby nas sobą zainteresować i ciągle piszesz o sobie.. co mnie tu kurwa obchodzą twoje doktoraty z psychologi! Po pierwsze: nie mam doktoratu. Po drugie: prawdziwym wojownikiem też nie jestem, bo na bycie prawdziwym wojownikiem to trzeba "zapracować" i to na POWAŻNIE. Nie sądzę, ażeby Selekcja miała tu coś do rzeczy. Selekcja jest grą. I tak do tego podchodzę - jak do gry. Po trzecie: Wasze zainteresowanie moją osobą mnie nie rajcuje. Co ja niby mogłabym z tego mieć? Przecież wiem, że na S10 będzie 90% osób lepszych niż ja. Zabieganie o zainteresowanie jest nie na miejscu. Po prostu odpisuję, dzielę się z Wami tym jak trenuję. I tyle. Spokojnie, możesz nie czuć się zagrożony. Jak jesteś dobry, to mi dupsko skopiesz i tyle. Albo odwrotnie. Ale już nie nam o tym ostatecznie decydować. Pozdrawiam. P.S. Spokojnie. Na cholerę nam tyle irytacji? Na S10 Wytnij sobie na głowie nick z forum, tak jak to zrobił ENTER na S09. Chętnie popatrzę na twe zmagania. Ha... może ropoznacie sami (i to będzie świadczyło, że ostry trening popłaca)... Albo wytnę sobie nick na czole, odpadnę wcześniej niż się spodziewacie i wyjdzie na to, że się "przechwalałam". Biorę taką ewentualność pod uwagę. Zwykle mało kto poważnie mnie traktuje... Pożyjemy, zobaczymy... |
|
|