Trening na selekcje., Trening na selekcje. |
Oct 7 2009, 08:12 PM
|
|
Grupa: Members |
Jak trenować na selekcje? Jak trenowali Ci co przeszli selekcje? Co stosujecie jakie metody treningów z jakim obciążeniem ?
|
|
|
Apr 11 2010, 10:50 PM
|
|
Grupa: Members |
Witam,
Jestem psychologiem i do tego filozofem. Mam nerwy ze stali :-) Nie kosi mnie ból,niewygody, zimno i inne pierdy, od których burżujskiej elicie więdnie zwykle zawieszenie. Samotność? Wolę być 10 dni sama w głuszy, bez jedzenia i innych cywilizacyjnych udogodnień niż 15 minut w sklepie z ciuchami, co dla przeciętnej dzewojki w moim wieku jest dość "niezjadliwe", ale fakty mówią same za siebie. Spartańskie waruny, ze sraniem pod krzakiem w deszczu i wietrze włącznie mnie nie przerażają. Jedyne, czego się obawiam to właśnie kondycyjnych bzdetów, bo tylko pod tym względem pewnie może mi się noga powinąć. Siebie w sensie osobowościowym jestem raczej pewna. Nad tym, kiem jestem obecnie pracowałam wiele lat. To raczej pewny towar. Nie umówię się. Co by na to powiedział mój obecny facet? Pewnie kogoś by upierdolił czekanem, bo to taternik... Chciałbyś zginąć jak Lew Trocki? :-) Pozdrawiam. |
|
|