Trening na selekcje., Trening na selekcje. |
Oct 7 2009, 08:12 PM
|
|
Grupa: Members |
Jak trenować na selekcje? Jak trenowali Ci co przeszli selekcje? Co stosujecie jakie metody treningów z jakim obciążeniem ?
|
|
|
Apr 11 2010, 07:52 PM
|
|
Grupa: Members |
Llorona: masz u mnie 5/5
Przypomina mi to siebie jak miałem 20 lat, 160 wzrostu i z każdym mogłem sie tłuc...Piękne czasy. Stawiałbym na to co mówi koleżanka. Trening treningiem ale to nie zawody sportowe. Jak każą wam zaliczać wysokościówkę to przyda się technika i umiejętności a nie liczba powtórzeń z siłowni, biezni czy długości basenu. Ogólną motorykę trzeba mieć ale ją się wyrabia latami a do Selekcji wystarczy 3 miechy konkrretnej orki i możemy startować. Czy ktoś z Was chodził kiedyś na marsze kondycyjne z plecakiem, na wypady na 2-3 doby do lasu sprawdzając jak reaguje wasz organizm z ograniczoną dawką snu, jedzenia zimna itp. czy nie boisz się przypadkiem ciemności lub samotności. Róbcie takie treningi bo ilość pompeczek to nie wszystko. więcej wam da przerzucenie 8 ton węgla niż trening obwodowo-wytrzymałościowo siłowy. No i ta motywacja... Przejdę albo zdechnę pozdro Mały ps 1 Llorona umówisz się? :* -------------------- Mercenaries never die, they just go to hell to regroup.
|
|
|